ספורט ומניעת כאבים בגוף

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/04/2024 | 19:53 | מאת: ג

שלום, האם מחלות ניווניות שיש לאחד ההורים הוא גנטי/תורשתי? כואבים לו השרירים והעצמות. האם עם פילאטיס אני יכולה למנוע ניוונים או שזה רק מחזק שרירים? איזה סוגי ספורט ימנעו מחלות של כאב בעצמות ובשרירים כמו שיש להוריי? אני בת 50 וכבר מתחיל לכאוב לי הגוף ובצילומים רואים שחיקה וניוונים, איך ניתן למנוע הדרדרות כדי לא להגיע למצב כמו אצל הוריי? תודה

שלום רב לפני הכל יש לפנות ליעוץ רפואי על מנת להבין אם אכן מדובר במחלה ואיזו מחלה. חשוב יעוץ ראומטולוגי ובהתאם לצורך יעוץ גנטי. לאחר היעוץ אפשר להתאים טיפול כנדרש. בברכה סאם www.imacs.co.il

16/04/2024 | 14:52 | מאת: ג

קיבלתי תשובות של בדיקות דם שעשיתי אתמול מה דעתך עליהן? האם יש לי דלקת או מחלה אוטואימונית? C-REACTIVE PROTEIN 0.08 ------- RHEUMATOID FACTOR < 15.0 ------- ESR 10 ------- ANA PROFILE בעבודה ANA TITER בעבודה ANA PATTERN בעבודה

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה