רגלים המובילות לתזוזה האגן

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/03/2024 | 11:57 | מאת: א.

האגן שלי בצד אחד מרגיש יותר למטה האם זה כנראה מכף רגל באותו צד "שקורסת " פנימה יותר ( הכף רגל השנייה לא ככה) מה אמורים לעשות בשביל לאזן את זה זה מוציא את האגן שלי מאיזון ואז גם מרגיש כאילו רגל אחת יותר ארוכה.ויש לי תחושה חזקה שזה קשור לרגל/יים

שלום ייתכן ומדובר באמת בהבדל באורך רגליים מסיבה כלשהי. הפתרון ינתן לאחר בדיקה קלינית אצל פיזיותרפיסט מהתחום . אחד הפתרונות הוא מדרסים מתאימים. בברכה סאם www.imacs.co..il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה