הבנת מקור הכאב לאחר ביצוע סיטי

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

25/02/2024 | 22:18 | מאת: ..

שלום וברכה לפני חודשיים לערך התחלתי לסבול מכאבים חזקים שהתחילו בעומק הישבן מצד שמאל והקרינו על הירך ולאורך כל הרגל,כאבים,תחושת צריבה ונימול.לא הצלחתי ללכת. הרופא אמר שהכאב הוא כנראה ממקור עצבי. רגישות יתר באזור הטרוכנטר הגדול משמאל וSLR חיובי בוצע סיטי שהראה בלט דיסק l4-l5 דיפוזי גורם לאפקט מסה במידה קלה על השק התקאלי ללא היצרות ובנוסף, ארטרופתיה במפרקים סקרואיליאקלים דו'צ כולל שינויים סקרלוטיים יותר מימין.(הכאב שלי בצד שמאל) נטלתי ארקוקסיה למשך שבוע שהקלה על הכאבים,פחתו משמעותית בחודש האחרון אך מרגישה שמתחילים לאט לאט לחזור. בנתיים מחכה לפיזיותרפיה הרופא אמר שהבלט לא לוחץ על השורשים ועל עמוד השדרה,ויש מעט דלקת. שאלתי היא ,מה יש לי? ממה נובעים הכאבים הללו והתחושת צריבה ונימול אם שום דבר לא לוחץ על העצב? האם זו דלקת שחוזרת בגלל פעילות לא נכונה,מה ניתן לעשות? ממש אובדת עצות אשמח לתשובתך

שלום רב מציע לגשת לטיפול שמרני בפיזיותרפיה במהרה. שם ינתן הסבר על מקור הכאב ותוצג תכנית טיפול בהתאם לממצאי הבדיקה. בברכה סאם www. imacs .co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה