חגורת גב- מומלץ?.........

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

20/01/2024 | 12:53 | מאת: יעל

שלום, היתה לי תאונת דרכים וישר החל כאב בגב תחתון. יש ממש נקודה כואבת ממש במותן בצד אחד. לפעמים הכאב יורד ממש למטה לעצמות הזנב. לאט לאט יש שיפור כלומר לא כואב 24/7. אבל למשל אם אני פיזותפיה כואב. או אם אני הולכת ברחוב כואב. בזמן האחרון כאב מפריע בלילה. כדורים נתנו רוקסט לא הועיל ואז החליפו לוולטרן. חשוב לי להדגיש שלא לוקחת באופן קבוע רק כשממש אין לי כח סבל. שאלה שלי: ראיתי שיש חגורת גב. האם זה מזרז החלמה? ימנע כאב? אני 3 חודשים עם כאב. כדאי לרכוש? תודה

שלום ממליץ להמשיך טיפולי פיזיותרפיה. ככל הנראה חגורת גב לא תעזור במקרה הזה. בברכה סאם www.imacs.coil

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה