שאלה על כאב גב ...........

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/12/2023 | 11:53 | מאת: קרן

הי, הייתה לי תאונת דרכים לפני חודשיים. שאלה ממש כללית: האם יתכן ואדם יסבול כל חייו מכאבים? בהנחה שלא נשבר שום עצם או חוליה בעמוד השדרה? אני מרגישה שגם אם הכאב הוא לא חזק הרי רק אם אני מניעה את הרגליים כלומר הולכת מתחיל לכאוב לי. הכאב להבני באזור עצם הזנב כלומר ממש גב תחתון ולפעמים במתניים. רופא אורתופד נתן לי הפניה גם לרפואה משלימה אבל מה דעתך על האפקטיביות של זה? כמה זמן לוקח לרקמה רכב להחלים? תודה לך.

שלום קרן אני לא מאמין שתסבלי כל החיים. כרגע את אחרי טראומה של התאונה ופיזיותרפיסט ידע לתת תכנית טיפול שתפחית כאב ותחזיר אותך לתפקוד. לרקמה יש זמן החלמה של שישה שבועות אבל בהחלט אפשר לגלוש מזה תלוי בחומרת הטראומה ובהתמודדות מולה. לרפואה משלימה יש בהחלט מה להציע אם את מתחברת לזה. בהצלחה סאם www.imacs.coil

27/01/2024 | 17:53 | מאת: קרן

תודה על העידוד.

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה