טיפולים מומלצים לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/11/2023 | 17:42 | מאת: אורטל

שלום. אני בת 36 לפני כחודשיים עברתי תאונת דרכים, באם אר איי ראו 2 בלטים בצוואר כאשר אחד מהם עם נגיעה מתונה בשק התקאלי. מאז כאבים בכל הגוף, ברגל שמאל לכל אורכה, מידי פעם תסמינים נוירולוגים גם כגון שריפות בכפות ידים ורגלים כבר הייתי ביעוץ נוירולוגי ואורוטופדי. התחלתי בפיזותרפיה קבוצתית לצוואר כתף, בנוסף הומלץ לי על טיפול בטנס כלומר האלקטרודות, ועיסוי רפואי. השאלה שלי האם אכן טיפולים אלה מומלצים חודשיים לאחר הפגיעה? או שצריך לתת עוד קצת זמן לגוף להחלים לפני טיפולים אלה? אשמח לדעתך.

שלום אורטל צריך להמשיך לגשת לפיזיותרפיה. הטיפול המתאים יותר הפעלה נכונה וטיפול מנואלי. פחות חשמל . אולי כתוספת להקלה על כאב. צריך לשאוף לחזור לפעילות אקטיבית בהנחית הפיזיותרפיסט תוך התיחסות לכאב. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה