תאונת דרכים - כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/11/2023 | 12:59 | מאת: יעל

שלום, היתה לי תאונת דרכים קלה. לרגע לא יחסתי חשיבות ואחרי שעתיים כאב לי הגב כל הטפול נעשה בקופ"ח רופא תאונות טראומה. נתן לי רק 5 ימים נפגע עבודהושלח אותי הביתה עם רוקסט פלוס. אני כבר 15 יום לא עובדת והכאב רק מתגבר. אחרי 5 ימים של כאב מיום תאונה עשו לי צילום בגב. והרופא אורתופד טען ששבוע מספיק עד שראה את הצילום שיש שם ניוון בחוליות L3-5 ונתן פיזיותרפיה שאלה שלי: הכדור הזה רוקסט פלוס שווה משהו? יכול להציע כדור אחר לבקש? מתי יעבור לי הכאב? אני לא יכולה לשבת? הכאב ממש בתוך עצמות האגן ולא במותניים אז שנגעו או נוגעים בי בעמוד שרדה אין כאב. עזרה נוספת: השבוע התחלתי פזיותרפיה היתה רק שיחה. אז התחלתי לספר שהגב בחלק העליות שכמות כתפיים ואפילו זרועות בוער, תחושת שריפה פזיותרפיסט ענה שלא מתייחס לזה כי לא כתוב אני לא יודעת מה לעשות ומה הזלזול הזה? למי אפשר לפנות? גם מתחיל לי כאב עמום בגב עליון אבל הכל מתגמד לכאב בגב התחתון. אפשר הכוונה?

שלום, התרופה אותה את נוטלת, אכן אפקטיבית. אני מציע שתבקשי מהרופא שלך הפניה לפיזיותרפיה גם לגב התחתון. הפיזיותפארפיסטי.ת שלך מוגבל בהתאם להפניה. ואז ניתן יהיה לבדוק ולחפש את הקשר בין התלונות ולטפל גם וגם. יבנו לך גם תוכנית לטיפול אקטיבי. בברכה,סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה