כאבים בברך אחרי הנפילה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/09/2023 | 19:20 | מאת: איילה

שלום רב, לפני שבועיים נפלתי חזק על הברך. בב"ח בצילום לא ראו את השבר. לא םניתי יותר לרופא והרגשתי שמצבי נדתפר אבל חפני כמה ימים שוב הרגשתי כאבים עזים גם ביום וגם בלילה משכי כאבים לא עוזרים. הרופאים בחופשה ואין צורים בקרוב. רופאה משפחה הציע לכשות צילום חוזר ואולטאסאונד. שלח לי הפנייה לצילוםAP+LAT. מה זה אומר? לא איתרתי מידע באינטרנט. אני היום בת 74 ומבינה שכל נפילה די מסוכנת בהשלכות. אבל מה אפשר לעשות בינתיים כדי להקל על הכאבים ? תודה על מענה. גמר חתימה טובה.

שלום שולחים אותך לצילום ברך בשתי זויות , זו המשמעות. על מנת לטפל בברך כדאי לך לגשת לטיפול פיזיותרפיה. בברכה סאם www.imacs.co..il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה