למי כדאי לפנות - פחד מנפילה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

22/07/2023 | 14:44 | מאת: אסף

שלום, מאז שנולדתי ההורים החדירו בי פחד מנפילה. אסרו עלי לטפס אפילו על מגלשה בגן שעשועים. בבית ספר יסודי נאלצתי לקבל שיעורי עזר כדי לעלות במדרגות לכיתה... היום אני בשנות ה-30 לחיי, הפחד לא קיצוני באותה המידה, אבל עדיין מונע ממני פעולות יום יומיות - רכיבה על אופניים, טיולים שמצריכים עליה או ירידה, לעלות על סולם... האם יש בעל מקצוע שמתמחה בבעיות מהסוג הזה? תודה.

אסף שלום וודאי כדאי וצריך לפנות לפיזיותרפיסט במקרה כזה. הוא יבנה עימך תכנית לחיזוק שרירים, שיפור השליטה השרירית ויתרגל שיווי משקל וקואורדינציה . בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה