כאבים רגל שמאל-תור לאורתופדית שבוע הבא

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/06/2023 | 11:45 | מאת: תמר

כבר תשעה ימים אני לוקחת 90ETORICOX, זה עוזר לי בכאבים רגל שמאל. האם מסוכן לקחת עוד מהתרופה הזו? הבעיה שאני סובלת עדיין כאבים ברגל שמאל. מה לעשות?

14/06/2023 | 13:00 | מאת: תמר

בת 61, לוקחת תרופות לנפש, רספרדל, קלונקס ואנאפרניל

שלום תמר את חייבת להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי הכדורים אותן את נוטלת. בברכה סאם www.imacs.co.il

08/07/2023 | 11:45 | מאת: תמר

שמעתי שארקסוסיה תרופה גרועה. דעתך?

שלום תמר כפי שציינתי כבר, עלייך להתייעץ עם הרופא שלך לגבי נטילת תרופות, מינון ומשך. לגבי הכאב ברגל שמאל, מאמין שפנייה לטיפול אצל פיזיותרפיסט עשויה לעזור. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה