שאלה קטנה על בעיה וביצוע פעילות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/05/2023 | 22:48 | מאת: איה

הי, אובחנתי עם עקמת מותנית בצבא. יש לי גם עקמת בגב העליון וסבלתי כמה שנים טובות מכאבי מפרקי הברכיים ( לא נמצאה סיבה) מגיל 28-34 כעת אם אני הולכת ואני מאוד אוהבת ללכת יש לי כאבי רגליים. שאלה: אנו יוצאים לטיול מהעבודה וזה הגעה ליעד ורכיבה על סוסים. אני קצת חוששת מזה. האם זה יכול לגרום כאבי גב? ואם כן, האם אני צריכה להביא אישור רפואי? הטיול הבנתי די מחייב... תודה

שלום רב, במידה ויש חשש כדאי לגשת לפיזיותרפיסט לבדוק ,להדריך ולחזק את הגוף . הפיזיותרפיסט ידע לתת לך מענה והמלצות לאחר בדיקה קצרה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה