כאבים ברגליים תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/04/2023 | 01:25 | מאת: תמרית

שלום וברכה מזה שנה יש לי כאבים ב 2 הרגלים בשרירי הירך הקידמיים. הכאבים מתבטאים אך ורק בזמן מטמץ של הרגליים כגון עלייה במדרגות(אחרי עליית 2 קומות מרגישה כאבים עצומים ושריפה בשרירים) הכאבים הם בעיקר בתנועת עליה. גם בכושר הכאבים ככ חזקים שהפסקתי עם הכושר(בהליכה לא כואב) הרופא שלח לבדיקות דם ובגל תקין. מה זה יכול להיות? מה עושים?

שלום רב התופעה יכולה להיות גם ממקור עצבי. מציע לפנות לנוירולוג לבדיקה. הוא יפנה לפיזיותרפיה כאשר יסיים בירור במידת הצורך. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה