אי נוחות באזור עצם השת

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/11/2015 | 18:44 | מאת: רון

שלום, אני בן 23, וחש באי נוחות באגן (ללא כאבים), מסביב לעצם השת השמאלית, מזה כמספר שנים. עברתי מיפוי עצמות ונמצא שהכל תקין בעצמות האגן ובשאר השלד. אני מרגיש הפרעה בהליכה, במיוחד כשאני הולך מהר. גם כשאני יושב אני מרגיש שמשהו לא תקין בצד שמאל, וכשהישיבה נמשכת זמן ממושך, מעל לחצי שעה, אני לרוב מאבד תחושה באזור, כאשר רק לאחר כמה דקות של תזוזה התחושה חוזרת. בעבר, כשהבעיה התחילה היו לי רעידות מאזור האגן ומטה, והרגשתי קושי לעמוד יציב. אשמח לחוות דעת

רון שלום במקרה שלך אינני רואה ברירה אחרת חוץ מלהבדק בדיקה קלינית מקיפה ומסודרת אצל אורתופד. לאחר שלילה של פתולוגיות מסויימות כדאי לגשת לפיזיותרפיסט ששוב יבצע את הבדיקה וינסה לאתר את מקור הבעיה ולטפל בה. התיאור שלך הוא תיאור של בעיה עצבית וצריך גם לבדוק מדוע זה כך. יש לבדוק את היציבה והסימטריה בגוף. לסיכום- יש סיכוי גדול כי ניתן לטפל בך ולפתור את הבעיה. אין סיבה להמשיך לסבול מהסמפטומים אותם אתה מתאר בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה