כאב חזק בצדדי הבטן לאחר כפיפות בטן

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/02/2023 | 16:49 | מאת: אור

שלום סאם, אני עושה כל יום 30 כפיפות בטן לאחר הכפיפות יש לי כאב חזק בצדדי הבטן (קו ישר מהטבור ) אני זוכרת בעבר כשעשיתי כפיפות הכאב היה בבטן התחתונה יש הגיון שהכאב הוא בצידי הבטן? או שאני עושה כפיפות בצורה לא נכונה? פשוט חבל לי להתאמץ לחינם תודה לך,

שלום ישנם מספר קבוצות של שרירי בטן בשכבות. יתכן וקיימת חולשה המדגישה דווקא את העבודה של שרירי הבטן האלכסוניים. צריך להמשיך לעבוד ולבצע כפיפות מגוונות. ניתן להתייעץ עם פיזיותרפיסט שיראה כיצד. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה