כאבי תופת בצידי אגן ומאחורי הברכיים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

06/02/2023 | 20:46 | מאת: ענת

שלום, אבא שלי בן 77 עושה ספורט כל יום שנים בחודש האחרון פתאום כאבים מאוד חזקים בצידי האגן ומאחורי 2 הברכיים כשהוא משנה תנוחה במיטה או בכסא/כורסה הכאבים מחמירים והוא כבר סובל מכאבי תופת בשינויי תנוחה/תנועה (אין כאבים במנוחה). רופאים לא מוצאים מה הסיבה, מה עושים עם הכאבים האלו, תודה

שלום מכיוון שנעשה בירור וטוב שכך, כעת ניתן לגשת לפיזיותרפיסט לבדיקה ותכנית טיפול. למרות שאין ממצאים בהדמיה , עדין ניתן לטפל ולהקל על הכאב. בברכה סאם www.imacs.co.il

07/02/2023 | 14:41 | מאת: ענת

פיזיוטרפיה החמיר את המצב

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה