כאבים באגן שהופיעו פתאום בכל הכוח

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/01/2023 | 14:40 | מאת: יוני

יום אחד אני קם בבוקר ומתנהל כרגיל ובערב לא יכול ללכת מכאבים באגן. לא יכול לכופף רגליים, לקשור שרוכים ולהסתובב. כל זה התרחש תוך 3 שעות ולא קיבלתי מכה. הרופא משפחה אומר שמדובר בוירוס ולא צריך אבחון נוסף. הגיוני??? אני בחור צעיר ובריא, לא שמן ולא מעשן ועושה פעילות מתונה

שלום יוני במידה ובאמת זה לא היה אירוע חד פעמי שנבע כתוצאה ברורה ממשהו, אני מציע ללכת להבדק בדיקה קלינית יסודית אצל אורתופד או נוירולוג. לאחר אבחון ראוי ובמידת הצורך ניתן לפנות לפיזיותרפיסט. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה