בעיות הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/10/2007 | 22:50 | מאת: דבי

אמי בת 76. סובלת מסוג של עקמת בעמוד השדרה שמתבטא בכך שכתף אחת נמוכה יותר מהשנייה במילימטרים ספורים. לעיתים כאבים בגב בתחתון ובזמן האחרון כאבים חזקים בברך ומאחורי הברך. לפעמים מתקשה בהליכה וחייבת לנוח לאחר מספר מטרים. עשתה צילומים, הלכה לאורטופד והתשובה היא שאין מה לעשות. לי קשה לקבל את זה אך לא ברור לי איזה סוג שרופא צריך לטפל בה. האם תוכל לכוון אותי מה הוא תחום המומחיות הרפואית שמטפלת בבעיות אורטופדיות בגיל הזהב? או אולי בעיות הליכה בגיל הזהב? תודה רבה מאוד!

דבי שלום, פזיותרפיה!!! התיאורים שאתה מתאר או התלונות של אמא שלך אינם חריגות במיוחד. פיזיותרפםיסט יכול לזהות את מקור הכאב, לטפל על מנת להפחית את הסמפטמים ולשפר את היכולת התפקודית שלה ללא כאב. הטיפול כולל טיפול במכשור חשמלי, טיפול ידני, תרגול וחיזוק. במהלך הטיפול ובהתאם לתוצאותיו, כדאי להתיעץ עם הפיזיותרפיסט האם יש צורך לפנות לאורטופד מומחה נוסף בתחום הברכיים או הגב. בהצלחה, סאם

08/10/2007 | 21:11 | מאת: דבי

תודה רבה על תשובתך המהירה. האמת היא שאמא שלי עשתה פיזיוטרפיה, קבלה יפול בחום, זריקות, תרגול ונסתה המון דברים ונראה שהמצב רק הולך ומחמיר, אז אולי הגיע הזמן ללכת למומחה לברכיים או לתנועה והליכה? שוב תודה!

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה