סימנים למצב לאחר פריקת פיקה. שבר אוסטאוכונדרלי נרחב

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/12/2022 | 16:15 | מאת: גבי

. ACL הבדיקה בוצעה להערכה אחרי חבלה סיבובית. חשד לקרע כמות מוגברת במידה רבה של נוזל בברך. סימנים לפריקת פיקה. שבר אוסטאוכונדרלי בצד מדיאלי של הפיקה מאזור חוד הפיקה נראה חסר סחוס לאורך הפסט המדיאלי של הפיקה ובצקת לשד עצם של הפיקה. בצקת של הרטינקולום המדיאלי באזור האחיזה בפיקה ובאזור האחיזה בפמור. והרטינקולום MCL - מעט בצקת לשד עצם באספקט צדדי בקונדיל הפמורלי המדיאלי באזור האחיזה של ה המדיאלי. דחיסה קורטיקלית ובצקת לשד עצם באספקט צדדי בקונדיל פמורלי לטרלי.

27/12/2022 | 16:26 | מאת: גבי

האם נדרש ניתוח

שלום כדאי להבדק אצל פיזיותרפיסט ולהבין מהן ההשלכות הקליניות . כדאי תמיד לטפל שמרנית קודם. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה