אבחון קרע ארבע ראשי

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/12/2022 | 14:06 | מאת: אמיר

היי,לפני חודשיים שלוש היה לי קרע 24 מ מ בשריר ארבע ראשי,לאחר חודשים של מנוחה וחיזוקים,נסיתי לחזור לפעיולת ספורטיבית (כדורגל) ושוב נקרע שריר אשמח לעצה או הפניה למקום או פיזותרפייה על מנת לאבחן את הקרע בצורה מעמיקה וכיצד לטפל ולחזור לפעילות בהקדם האפשרי תודה רבה מראש.

שלום ככל הנראה השיקום לא היה מספק והשריר לא הועמס מספיק. כדאי לחזור ולהעמיס על השריר בהדרגה תוך כדי שמירה על האורך שלו. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה