כפכף אחד שיותר נמוך מהשני

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/11/2022 | 18:25 | מאת: יוני

שלום, יש לי כפכפים אדידס adilette comfort שיש להם Cloudfoam שזה סוג של משהו רך ולא ממש קשיח. ניקיתי כפכף אחד ותוך כדי הנקיון לחצתי עליו חזק עם האצבעות כדי לסחוט את המים. אחרי הניקוי ראיתי שהחומר הפך להיות יותר רך (אם אני לוחץ עליו עם אצבע אז הוא שוקע יותר מאם אני לוחץ באותה צורה על הכפכף השני). כשאני הולך אז הרגל עם הכפכף הזה שוקעת בערך ס"מ אחד יותר מהרגל עם הכפכף השני. אני עובד מהבית ומשתמש בכפכפים לפחות 4 שעות ביום להליכה בתוך הבית. השאלה האם לזרוק את הכפכפים בגלל שאחד שוקע יותר מהשני וזה יכול ליצור בעיות לטווח הארוך או שזה "בקטנה"? מקוה שהייתי מובן, זה פשוט כפכפים חדשים יחסית וחבל לי לזרוק אותם... תודה רבה

שלום במידה ואתה רוב היום בעמידה בבית זה פחות מתאים. במידה ולא, אז פחות משמעותי ולא לזרוק את הכפכף. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה