כאב בגב כף הרגל שנה לאחר עיקום קרסול

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/11/2022 | 16:08 | מאת: גיא

שלום, לפני שנה עיקמתי את הקרסול פעמיים (בהפרש של 3 חודשים). הצילום היה תקין. עברתי פיזיותרפיה והקרסול השתפר, אבל מאז יש לי כאב חד בגב של כף הרגל מדיי פעם. הוא מתחיל מאמצע כף הרגל וזורם עד קצה הזרת או האצבע שלידה. זה מרגיש כמו משהו עצבי, אבל נוירולוג טען שאין קשר. מה אפשר לעשות? תודה

שלום רב לא בהכרח יש קשר בין הנקעים לתופעה אתה מתאר. עם זאת בהחלט ניתן לעזור לכאב שלך. יש לבדוק מבנה ביומכני של כף הרגל והקרסול ולתת מענה יתכן מעבר לטיפול שמרני בפיזיותרפיה להפחתת כאב, גם לשקול מדרסים והנעלה מתאימה. בברכה סאם www. imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה