כאב חד שורף בעקב רגל שמאל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/11/2022 | 00:05 | מאת: אלקס

ד"ר שלום רב תודה על הפורום והאפשרות לפניה. אני נוהג ברכב אוטומט בנהיגה ממושכת מעל שעה אני מתחיל להרגיש כאב שורף - רק - בעקב שמאל דבר שמצריך ממני לעצור וללכת קצת כדי שאי הנוחות תחלש *מה יכול להיות הסיבה לתופעה הנ"ל ? *האם יש פעולה שחשוב לבצע למניעה ? *האם התופעה מוכרת וידוע לך ויש לה שם ? בתודה מראש בכבוד רב

שלום רב שאלתך מצדיקה בדיקה קלינית פיזית אצל אורתופד או פיזיותרפיסט. יכולות להיות מספר תופעות שונות שהביטוי שלהם כזה,הקרנה או משהו מקומי. הטיפול מותאם לאבחנה בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה