קיבוע KW

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/06/2015 | 12:02 | מאת: מייה

שלום סאם! אני בחורה שסובלת ממחלה מולדת SPINA BIFIDA בגלל פצע פתוח שלא נסגר יותר משנה נאלצתי לעבור בכף רגל ניתוח שחזור עצם, שמו לי ב2 אצבעות לכל האורך קיבוע Kirschner wire הרופא קבע לי לעוד 3 שבועות להוצאת הברזלים, המזכירה נתנה לי תור להרבה זמן אחרי (מעבר ל6 שבועות) -זה בסדר או שזה מסוכן.. אין לי דרך ליצור קשר עם רופא לאחרי הוצאת הברזלים, אחרי כמה זמן מותר להתחיל לדרוך על הרגל, ללכת ולנהוג?

שלום אין סכנה בלהמתין לתורך להוצאת הקיבוע. לרוב ניתנת אפשרות דריכה מיידית לאחר הוצאת החומרה. את האישור הסופי תקבל מהרופא בתום הניתוח. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה