בעיית הליכה לאחר נקע

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/09/2022 | 13:47 | מאת: אלה

שלום, נגרם לי נקע בכף רגל- קרסול לפני כשנה, אני בטיפול פיזיותרפיה. חווה עדיין כאבים. מאז משהו בהליכה השתנה ויש כאילו זריקה קטנה של כף הרגל (לא יודעת איך לתאר) בהנחת כף הרגל קדימה כשעושה צעד היא לא מונחת כרגיל אלא מונחת כאילו בזריקה קטנה קדימה. האם זה נפוץ לאחר נקע? בנוסף, החלו לי כאבים בברך של הרגל השניה, האם זה יכול להיות שבגלל הנקע הופעל לחץ רב מידי על הרגל התקינה ומשם הכאבים? תודה רבה

שלום כדאי בשלב זה לגשת לאורתופד ולבקש בדיקת לחצים של כף הרגל. יתכן ומתאימה לאחר בדיקה קלינית מקיפה גם לניתוח הליכה במעבדה. בכל מקרה אם עשית כבר טיפולי פיזיותרפיה וזו עדין התוצאה, אז הגיע הזמן לשנות את הטיפול. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה