התכווצות שרירי שוק מתוך שינה- מספר רב של פעמים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

26/09/2022 | 22:02 | מאת: יעל

שלום ד"ר, שנה טובה אני בת 47 בריאה. בזמן האחרון ובעיקר החודש האחרון מספר פעמים בלילה אני מקבלת התקף של התכווצות חזקה ברגליים ( בשוק) מתוך שינה. אז גם זהתופעה כמעט כל לילה וגם כמה פעמים בלילה זה כאב חזק מאוד שמעיר משינה. הפתרון שלי לבעיה זה לקום מהר ודווקא לעמוד . השאלה מה ניתן לעשות? האם זה קשור לבעיה אורתופדית? תודה יעל

שלום יעל אני מציע להיבדק אצל אורתופד בכל זאת. ניתן לנסות גם תוסף של מגנזיום להתכווצויות. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה