שאלה.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

05/05/2015 | 13:22 | מאת: שולי.

שלום רב, בן 37. מזה כמה שנים, כאבים הולכים וחוזרים באזור פנים השחמות צד ימין. ברגע שזה מתחיל עד שנרגע קצת, משבית אותי כמעט לגמרי, (להרים, להזיז דברים, לשבת לשכב וכדומה).. האם מוכרות תופעה זו, ממה יכולה להיווצר, מה כדאי ניתן לעשות כדי לשפר ומה יכול לעזור אפילו במעט. תודה מראש על התשובה!!

שלום בכדי לענות לענין במקרה כזה, רצוי להבדק אצל פיזיותרפיסט כאשר הסמפטומים מתעוררים. יתכן וקשור מקומית לאזור עצמו או יתכן ומדובר בהקרנה צווארית למשל. בשביל זה, כדאי להבדק בדיקה קלינית שתכלול התבוננות ביציבה, בדיקת כח שרירים, טווחי תנועה וסימטריה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה