כאבים בירך כתוצאה מתאונה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/08/2022 | 00:29 | מאת: כאבים בירך כתוצאה מתאונה

לפני שנה נחבלה אימי אך לא נמצאה עדות לשבר בct, רנטגן או אולטסאונד חוץ מבדיקה אחת במיפוי עצמות שלהל"ן ממצאיו: "שברים באיזור ה SIJ מימין ומפרק הירך שמאל, הקליטה מערבת את כל האטרבלום ומגיעה עד הרמוס היורד אל הפוביס, והדגשה של הטנענטר הגדול מימין אשר נראית בבדיקת הספקט. " האם שבר מסוג זה הוא שבר לכל דבר? כמה זמן לוקח לו להתאחות ואילו מגבלות ארוכות טווח הוא עלול לגרור במידה וקיימות? תודה

שלום אכן שבר לכל דבר. זמן החלמה של רקמה בגוף-6 שבועות. רצוי להיות מלווה בטיפול פיזיותרפי טוב על מנת למנוע השלכות כגון צליעה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה