נפילה וחבלה בברך שמאל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/06/2022 | 15:14 | מאת: Naja naja

לפני כשנה נפלתי ושברתי את פיקת ברך שמאל. העצם התאחתה ונשארו לי רק קצת כאבים בעיקר בעליה וירידה במדרגות. חזרתי ללכת כמעט כמו לפני הנפילה וכמעט ללא כאבים. לפני 3 שבועות נפלתי שוב וקבלתי מכה חזקה באותה ברך. אני מצליחה לקפל את הרגל כמעט כמו קודם. אבל בהליכה זה כואב, אני קצת צולעת והכאבים חזקים מאוד במדרגות ואני לא יכולה לרדת או לעלות ברציפות. וגם בהליכה בעליה או ירידה. רציתי בבקשה להתייעץ איתך לגבי הטיפול...ואיך לגרום להפחתת הכאב. תודה רבה מישל מאיר

שלום רב על פי הסיפור שלך, נשמע שיש לך בעיה של חולשת שרירים לכל אורך הגפה התחתונה. הייתי ממליץ לגשת לפיזיותרפיסט במהרה. בברכת החלמה סאם www.imacs.co.il

30/06/2022 | 15:36 | מאת: Najanaja

תודה רבה...אני בטיפול כבר אצל פיזיותרפיסט

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה