קרסל שמאל-הסבר ראשוני

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

25/05/2022 | 19:35 | מאת: אריה

היצרות קלה, מוקדים מסויידים זעירים וציסטות תת-כונדרליות זעירות בכיפת הטלוס בשוליים האחוריים של המפרק הטיביו-טלרי. פרט לכך המרווח המפרקי הטיביו-טלרי שמור, ללא אוסטאופיטים בהיקף. ללא שינוי שחיקתי מתקדם במפרק הטיביו-טלרי. שינוי שחיקתי כללי קל במפרק הטיביו-טלרי השמאלי בשוליים האחוריים.נכון להיום קיימת תנועה מועטה בכף הרגל אבקש הסבר ראשוני תודה

שלום מדובר בפגיעה סחוסית של מפרק הקרסול שיכולה לגרום לכאב או הגבלה תנועתיות. הפתרון יהיה בידיים של הפיזיותרפיסט, התאמה נכונה של נעליים ומדרסים במידת הצורך וכן לשקול סוליה מסוג רוקר שתעזור להתגבר על המגבלה. כדאי להבדק ולטפל. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה