כאב גב תחתון תיק ונעלים ?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/05/2022 | 12:30 | מאת: עדי

שלום אני סובלת מאודד מכאב גב תחתון. אני הולכת כל יום לעבודה שעה ברגל. יש תיק גב אורתופדי מומלץ? וגם אשמח לדעת האם סנדליים אורתופדיות נחשבות מומלצות או שעדיף נעלי ספורט? תודדה

שלום להליכה ממושכת מומלצות נעלי ספורט שמתאימות לך. לכל אחד מבנה כף רגל משלו ולחברות הנעליים השונות ישנן קטגוריות מתאימות. במידה ואת סוחבת תיק אז כדאי שיהיה צמוד לגב ומאורגן בצורה טובה בה החפצים הכבדים מאחור. בכל מקרה שווה להתיעץ עם פיזיותרפיסט באופן פרונטלי שימליץ גם על תרגילי חיזוק גוו מתאימים. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה