כאבי גב בשכיבה וישיבה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

06/05/2022 | 17:35 | מאת: דנה כהן

היי, כ-4.5 חודשים אני סובלת מכאבי גב תחושת לחץ בגב התחתון ומאחורי הצלעות בשכיבה/ישיבה בסיטי גב תחתון 2 בלטים קלים לקחתי ארקוקסיה ל-14 ימים ללא הקלה בתנועה ועמידה הכאב מוקל האורטופד אומר שזה יעבור עם הזמן ללא הסבר ולא רוצה לבצע סיטי גב עליון אשמח לייעוץ

שלום ממליץ בחום לגשת לפיזיותרפיסט לשם אבחון ובניית תכנית טיפול שמרנית. במסגרת זאת תקבלי מענה לכאב. לא בהכרח יש קשר בין הכאב לבלטים. יש להתייחס לבדיקה הקלינית של הפיזיותרפיסט ולהמלצותיו. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה