קושי בהליכה ותחושת נעילת ברכים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/04/2022 | 03:36 | מאת: אורי

אני בן 78 לאחר צנטור בלב סובל מזה 3 חודשים בקושי ממשי בהליכה אפילו לטווח קצר ביותר..התחושה היא של התנגדות מפרק הברך בעת הליכה באופן שגורם לי לכאב משמעותי והגבלת התנועה מלבד מטרים ספורים. אודה לעצתכם במה מדובר וכיצד ניתן לפתור את הבעיה.

שלום אורי ראשית, חשוב לפנות במהרה לאורתופד ולפיזיותרפיסט לשם אבחון. ההליכה היא תפקוד חשוב ואין להתעכב מלטפל בה. הבעיה יכולה להיות גרמית (של עצם,מפרק) או רקמה רכה כגון מניסקוס, גיד מודלק ועוד. חשוב לאבחן ובהתאם לבנות תכנית טיפול שמרנית . יתכן ואורתופד ידרוש צילום ברך. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה