כאבים ומוגבלות בתנועה לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/04/2022 | 12:45 | מאת: רז

שלום רב, אני בת 73, לפני כעשרה ימים בעת ישיבה על קצה המיטה, נפלתי לרצפה על ירך ימין, מאז אני סובלת מכאבים עזים כשאני בתנועה, ובעצם לא יכולה ללכת בלי הליכון. ביצעתי רנטגן ונאמר לי שאין שברים וזו מכה יבשה ומה שנותר זה לנוח, הבעיה היא שהכאבים עזים יותר משבוע שעבר כשאני בתנועה והתנועה מוגבלת עוד יותר! זה הגיוני וסביר או שדורש עוד בדיקה? מה עשויה להיות הבעיה מהתיאור? קרע ברצועה/בשריר? תודה רבה.

שלום הייתי ניגש להיבדק שוב. את מתארת הקלה בהסרת עומס מהגפה. עדיף לגשת שוב לרופא לאבחון. לעיתים הצילום עצמו או הפענוח יכולים להיות מווטלים בספק. לא לפחד לשאול. בכל מקרה צריכה להיות אבחנה , תכנית טיפול והקלה בכאב. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה