PNF

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/10/2007 | 15:14 | מאת: דניאל

האם שיטת PNF משפרת את זרימת הדם אל השריר וממנו? אם כן ,באיזה מנגנון מתבצע השיפור והאם זה מוכח מדעית ומחקרית. תודה מראש.

דניאל שלום, כיווץ שריר דורש זרימת דם מוגברת, לכן תוך כדי כיווץ וגם זמן מה אחריו, האיזור המתכווץ יקבל זרימת דם מואצת יותר. אך אינני חושב שזה משפר את זרימת הדם לטווח ארוך (כלומר, זה לא מטפל בפגיעה שבזרימת הדם). לגבי החלק השני של השאלה, יש צורך בסקירה ספרותית רחבה. בהצלחה, סאם

08/10/2007 | 23:18 | מאת: דניאל

האם תוכל להנחות אותי כיצד לבצע סקירה ספרותית רחבה והיכן אני ?? תודה מראש.

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה