האם מותר לעשות אופניים בעמידה, אופני כושר של מכוני כושר בעמידה? או שז

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/04/2022 | 22:41 | מאת: עדן

האם מותר לעשות אופניים בעמידה, אופני כושר של מכוני כושר בעמידה? או שזה לא בריא? לברכיים?

שלום ניתן להשתמש בכל מכשירי הכושר ,ועל מנת למקסם אפקטיביות של האימון, רצוי להתייעץ עם מאמן הכושר במקום. במידה ומופיעים סמפטומים בעקבות שימוש במכשיר מסוים, זה יהיה הזמן לדון אם הוא מתאים או לא ומה מקור הבעיה. את הדיון רצוי לנהל מול פיזיותרפיסט. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה