הליכה כתוצאה משחיקת סחוס במפרק הירך או בברך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/02/2022 | 22:21 | מאת: נבוך

שלום. רעייתי עברה ניתוח להחלפת מפרק ירך עם 2 רויזיות ברגל ימין כתוצאה מנמק במפרק. כעת שחיקת סחוס במפרק ירך שמאל ומעט בברך. כבר עייפנו מ 3 ניתוחים. האם יש דרך אחרת שהרופא ממליץ לנסות קודם. המליץ לנו רופא מסוים על הליכה במים אבל רעייתי חוששת לנסות זאת. מה כדאי לנסות ?

שלום רב ממליץ תמיד לנסות טיפול שמרני בפיזיותרפיה לפני התערבות ניתוחית. גשו לפיזיותרפיסט שיבצע בדיקה קלינית, יזהה את הקשיים והליקוייםויבנה תכנית טיפול מותאמת. אם אין מדובר בטראומה ומשהו אקוטי , תמיד שווה לנסות. כדאי באמת גם לנסות טיפול בהידרותרפיה , אין מה לחשוש. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה