תסמונת שוירמן - איך אפשר להקל?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/02/2022 | 07:47 | מאת: חגית

שלום דר לבעלי, בן ה32, אובחנה תסמונת שוירמן. יש לו שני בלטי דיסק קטנים באמצע הגב, וכן אחד נוסף בצוואר, שהוגדר במצב קל (אין מגע בחוליות, רק מעט בשק). הוא סובל מידי פעם מכאבים, ותהיתי האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל על הכאבים ולמנוע החמרה? קראתי שיש שממליצים על פיזיותרפיה, האם יש בארץ מקום שמתמחה בפיזיותרפיה מהסוג הזה? תודה מראש

שלום בטח כדאי לפנות לפיזיותרפיה. אין צורך במומחה בתחום. מדובר בהקלה על כאב, תנועתיות וחיזוק שרירים מתאים. אפשר לפנות במקביל גם להידרותרפיה. בברכה סאם www.imacs.co..il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה