שיתוק אחרי נפילה ללא ממצא

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/12/2021 | 18:29 | מאת: תומר

שלום רב לפני שבועיים החלקתי על רצפה רטובה כשעשיתי שטיפה של הבית על האגן ופרק ירך ימין .מאז אני לא יכול להזיז את הקרסול וכף רגל שמאל .בבית חולים סיכמו שאין כלל כוח גס בפיזור L5 S2 .עשו לי MRI ראש ועמוד שדרה צווארי תורקלי וגבי ומותני ואין שןם ממצא ,EMG תקין ושחררו אותי לשיקום בלי אבחנה אבל אני לא יכול להזיז את הקרסול . האם יכול להיות שיש נזק לעצב הסכיאטי או עצב אחר אחרי היציאה מחוט השדרה ולא יראו אותו ב EMG ? האם יכול להיות שבפרק זמן הראשון ה EMG הוא תקין תודה רבה

שלום תומר ממליץ לגשת לנוירולוג לבדיקה נוספת. יחד עם הממצאים מהבדיקות. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה