בעיית הליכה צילום רנטגן

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/11/2021 | 14:53 | מאת: רפי

בת 72 נפלה פעמיים. רגל שמאל ספסטית. בצילום רגל שמאל נצפו צללים סקלרוטיים בירך הדיסטלית בטיביה הפרוקסימלית , לא הודגם שבר. ויש הסתיידות באחיזה של גיד אכילס בקלקנאוס. בסיטי אגן ראו שינויים ארטרוטיים בפרק ירך שמאל. מה המשמעות ומה הטיפול? והאם נדרש משהו נוסף. תודה רבה

שלום תמיד מומלץ לגשת עם הפענוח לרופא שהפנה לצילום לקבלת הסבר והפנייה הלאה. בכל מקרה שווה לראות גם פיזיותרפיסט לעזור עם נושא הנפילות וההליכה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה