הליכה עקומה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/11/2021 | 21:22 | מאת: אנונימית

היי, אני בת 20. בצו הראשון אובחן פלטפוס בדרגה גבוהה אך גמישה. מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי גמישות מאוד גבוהה בברכיים (יכולה לכופף אותן מאוד לאחור) ואני הולכת עקום כאשר רוב הזמן רגל שמאל נוטה פנימה בהליכה. אף פעם לא טיפלתי בזה, ואני מאוד רוצה להתחיל בזה עכשיו. האם יש אפשרות לטפל בזה בגיל שלי? תודה מראש🙏🏻

שלום כן, בטח. אפשר לתת את התמיכות הנכונות גם עכשיו. כדאי לפנות לפיזיותרפיה להמלצות הנכונות. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה