CT צוואר אז והיום ושתי שאלות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/10/2021 | 14:38 | מאת: נועם

שלום ד"ר, יש לי שאלה אודות תשובת הבדיקה. בשנת 2014 ו2018 ביצעתי את אותה הבדיקה, התשובה הייתה - יישור לורדוזיס פיזיולוגי, שינויים דינגרטיביים בלוחיות סמוכות עם היווצרות קשריות על שם שמורל, שינויים דניגרטיביים במפרקים פאצולים ואונקו-ורטבליים, C5-C6 בקע פארא מדיאלי מימין עם לחץ קל על השק, C7-7 בקע דיסקלי עם לחץ קל על השק התקאלי. בתוצאה העדכנית אוקטובר 2021, ביצעתי במכון אחר התשובה הייתה- יישור לורדוזיס צווארי, C5-C6 בקע אחורי גורם ללחץ בינוני על השק. האם ייתכן שכל מה שפוענח בשנים קודמות נעלם? או שמדובר בטעות פענוח? בנוסף, סובלת מכאבים עזים באזור הצלעות מצד שמאל לפעמים הכאב מקרין לגב לפעמים לאזור הקיבה, לאחר מיפוי נמצא קליטה מוגברת בT8, למה אין פענוח של חוליות T בסי טי צוואר ועמוד שדרה מותני? איזה סי טי עליי לעבור בשביל לברר את הכאב והקליטה המוגברת? אודה על תשובתך.

שלום עלייך לגשת ולהתייעץ עם הרופא ששלח אותך להדמיות אלו. עליו לתת הסבר לפענוח ולבדוק קלינית את הקשר בין ההדמיה לסימנים ולסימפטומים . בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה