הטיפול בשבר הקטן בכף רגל ימין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/10/2021 | 16:25 | מאת: מישהו

אני בן 34 וכבר עברו 12 וחצי ימים מאז שנחבלתי בזרת בכף רגל ימין ו- 10 ימים מאז שאיבחנו לי באיבר זה שבר קטן ושחבשו לי את המקום. לפעמים אני מוריד את התחבושת כדי להתרחץ ולפעמים גם לא רק למען הרחצה ואני נשאר בלי התחבושת לפעמים גם לזמנים ארוכים. למשל עכשיו אני כבר 22 שעות בלי התחבושת. האם זה מסוכן ? האם זה יכול להרחיב את השבר ואף להביא למצב של הזדקקות בניתוח ?

21/10/2021 | 18:09 | מאת: מישהו

הנפיחות כנראה שהצטמצמה, הכאבים קיימים אבל יותר מעטים ובעיקר בעת תנועה של האצבע כמו כיפוף ושטפי הדם נעלמו

ראה תשובה מעלה

היי כדאי לשמור על הנחיות הרופא שראה אותך. יש לתת מנוחה מספקת לאזור השבר ולאפשר החלמה. רק מי שראה צילום ואת מיקוםם השבר וחומרתו יוכל לייעץ. החלמה מהירה סאם

היי כדאי לשמור על הנחיות הרופא שראה אותך. יש לתת מנוחה מספקת לאזור השבר ולאפשר החלמה. רק מי שראה צילום ואת מיקוםם השבר וחומרתו יוכל לייעץ. החלמה מהירה. סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה