כאבים בשוקה הקדמית לסירוגיון

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

05/10/2021 | 17:03 | מאת: אהרון כהן

כבר תקופה ארוכה של כמעט שנה שאני סובל מכאבים עזים לסירוגין בשוקה הקדמית. בדרך כלל הכאב סבל אך תמיד כשאני מנסה לבצע פעילות גופנית כמו ריצה, הכאבים הופכים בלתי נסבלים. עשיתי צילום ברגל ולפי הבדיקה הכל יצא תקין. אשמח שתייעץ לי מה לעשות בנושא.

שלום אהרן נשמע דווקא כמו בעיה שרירית ולא גרמית. מציע לך לפנות לפיזיותרפיסט במידה הצילום תקין. סביר להניח שלא מדובר בשבר מאמץ מכיוון שמדובר בכאב מעל שנה ללא פעילות ספורטיבית אנטנסיבית. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה