שבר בירך לפני 5 ימים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/09/2021 | 00:53 | מאת: יפעת

בן כבן 40 נפצע ושבר את עצם הירך. הכניסו מוט עם ברגים. הירך מאד נפוחה וכבדה ויש לו כאבים עזים בהליכה בעזרת הליכון. הוא 5 ימים אחרי הניתוח. מה עושים שירד הנפיחות ויש לו כאבים עזים בהליכה, בקושי מצליח לצעוד 4 פסיעות. כמה זמן זה לוקח עד שיוכל ללכת ללא כאבים והאם המוט לא יפריע בעתיד לתפקוד היומיומי?

שלום נא לפנות דחוף לטיפול בפיזיותרפיה . טיפול שמרני עוסק בהורדת כאב, נפיחות, טווחי תנועה , כוח ועוד. קיבוע אינו אמור להפריע לתפקוד יומיומי בהמשך. במידה וכן ניתן לשקול להוציאו לאחר זמן מה בהתייעצות עם המנתח. בברכה. סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה