נפילות חוזרות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/11/2014 | 18:39 | מאת: סופי

שלום, אימא שלי בת 65 ובחודשים האחרונים סובלת מנפילות חוזרות. היא חשה סחרחורת ונראה שבכל פעם היא "מועדת" במשהו ונופלת. לרוב אם דורכים על אבן או רצפה קצת בולטת מצליחים לחזור לשיווי משקל אך היא לאחרונה מכל דבר שיש ברצפה פשוט נופלת וממש משטתחת על הרצפה כאילו שמישהו דחף אותה. היא נופלת הרבה לפחות פעם בחודש או יותר. האם יכולה להיות סיבה רפואית לכך? חשוב לי לציין שהיא סובלת מבעיות ברכיים וגב(לא יודעת אם יש קשר) תודה

19/11/2014 | 17:10 | מאת: סאם

סופי שלום כיוון שאת מתארת מצב שחוזר על עצמו רצוי לקבוע תור אצל נוירולוג לאבחון מקור הנפילות. הוא ישלול מחלות המערבות באופן ישיר נפילות חוזרות. לאחר האבחון וביצוע כל הבדיקות הרלוונטיות ניתן לשלוח לטיפול בנושא לפיזיותרפיה. חשוב ראשית לאבחן את המקור. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה