כאב במותן ימין ובגב משום מקום

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

31/08/2021 | 10:37 | מאת: מישהו בן 33

מזה כשבוע כואב לי בגב ובמותן ימין. בגיל 17 למשך 3 ימים כאבו לי שרירי הבטן לאחר כפיפות בטן שעשינו בשיעור התעמלות בבית ספר. הפעם הם התחילו לי משום מקום, לא עשיתי שום פעילות גופנית - לא הליכה, לא ריצה ולא כפיפות בטן. הם רק החלו לי לאחר שבוע של ישיבה ממושכת מאוד על המחשב. הכאבים מופיעים בעיקר ממעבר משכיבה לישיבה, או מישיבה לעמידה אבל אני אין לי כאבים בהליכה או בישיבה, ואני מתפקד : אוכל, יושן, שותה, הולך לעבודה ( לא עבודה פיזית, אלא בתוך מבנה ממוזג ), קונה בסופר ועוד.... קראתי באינטרנט שכאב במותן יכול להעיד על המחלות הבאות : דלקת בכליות, אבן בכליות ,דלקת במערכת השתן , חסימה או אבנים במערכת השתן , דלקת או חסימה בערכת העיכול , הפרעה בזרימת הדם, כיב פפטי , צליאק, אי סבילות ללקטוז אם זה מלווה בעצירות, שלשול, צרבת או בעיות ספיגה , במערכת המין : דלקות, ציסטות, גידולים, תסמונת המעי הרגיז ועוד... יש לציין שרוב המחלות הללו שהזכרתי מלווים בשלשול או עצירות, צרבת, חום, כאבי בטן, כאבים בהשתנה ולי אין את התסמינים האלה, אז כנראה שאין לי את אחת המחלות הללו ? האם זה יכול גם להעיד על קורונה ? למרות שאין לי חום ? האם זה יכול להעיד על דלקת בתוספתן למרות שלא כואבת לי הבטן ? אם יש אפילו מחלה אחת ממה שהזכרתי חלקן מאוד מסוכנות, ואפשר ללא ניתוחים אפילו למות מהן. אתם חושבים שאני צריך ללכת לרופא / אורתופד או שאין צורך ? כאבים לא היו אמורים כבר לחלוף? מה לעשות בינתיים כדי לעכל על הכאבים ?

שלום גש לרופא או אורתופד להבדק. לאחר מכן בקש הפניה לפיזיותרפיסט. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה