MRI קרסול לאחר הבלה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/08/2021 | 07:53 | מאת: אנה

לפני שנתיים הבן נפצע במהלך אימון. נקע קרסול ללא שבר. עד היום כאבים. ביצע MRI. באחד הסעיפים רשום מפרק הטיביוטלרי - שינוי תפס אחורי, התבלטות זיזית קלה פוסטרולטרלית של הטיביה ככל הנראה לאחר איחוי נזק גרמי... ללא נוזל תוך מפרקי מוגר. מה זה אומר? תודה מראש

שלום אנה על פי הסיפור המתואר , סיכוי גדול כי מדובר בפגיעה חוץ מפרקית שעשויה לגרום לתפס. אני ממליץ בחום להיות במעקב של אורתופד ופיזיותרפיסט לאור העובדה שמדובר בפציעה בת שנתיים. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה