ניתוח להארכת גיד אכילס

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/11/2014 | 23:24 | מאת: יהודית רייש

בתי בת ה-17 עברה ניתוח להארכת גיד אכילס כרגע עם גבס ואחר כך תעבור למגף אורטופדי בליווי טיפולים פיזיוטרפיים. האם טיפולי הפיזיוטרפיה שלך הם רק בתל אביב ולא באזור הצפון? כמה טיפולי פיזיוטרפיה מומלץ לתת לאחר ניתוח ובאיזה תדירות? האם אפשר לקבל המלצות על פיזיוטרפיסט באזור יקנעם שאתה מכיר?

שלום על המינון למספר הטיפולים והתדירות ניתן להמליץ אך ורק אחרי בדיקה קלינית, הסרת הגבס והמצאותה במגף. לרוב התדירות גבוהה יותר קרוב למועד הניתוח ובהמשך על פי מצב ההתקדמות. את מוזמנת לפנות דרך האתר המצויין מטה לקבלת מידע נוסף. אינני נוהג להמליץ על גבי הרשת אך אשמח לעזור טלפונית. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה