שבר באגן - אצטבולום.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/06/2021 | 20:54 | מאת: mali-levi

שלום, בן 47 אובחן שבר באגן - אצטבלום ללא תזוזה אני בחור בריא לא מעשן. הומלץ טיפול שמרני הליכה עם קביים ללא דריכה על רגל שמאל למשך 6 שבועות. א.מתי אוכל שוב לדרוך על רגל שמאל? ב.התור הוקדם לי ל- 5 שבועות מהתאונה האם זה קריטי במקום 6 שבועות? ג. מה משך ההחלמה האם אני צריך להתחיל פיזיוטרפיה? אודה לתשובה

שלום התשובות כולן קשורות לסוג השבר. את המענה תקבל בהתאמה לצילום השבר וצילוםם הביקורת. החלטות אלו יקבעו לפי האורתופד. מוזמן לפנות לפיזיותרפיה בהתאם. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה