שברי מאמץ בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/06/2021 | 14:48 | מאת: משה

שלום, זקוק לעזרה, מזה כשנה אני סובל משברי מאמץ בתדירות גבוה, לאחר החלמה בכל פעם שמתחיל פעילות של ריצה, יום אחרי כבר מרגיש כאבים בשוקיים שבמגע מורגשים אפילו יותר. הדבר אינו פוסק, בכל פעם שמתחיל ריצה הדבר חוזר על עצמו כבר שנה. חשוב לציין שלאחר הכאב אני לוקח מנוחה של לפחות שבועיים מפעילות אך עדיין הדבר חוזר על עצמו בכל פעם שחוזר לרוץ. מה ניתן לעשות? האם הגיוני ששברי מאמץ חוזרים בתכיפות גבוה כלכך? מיואש… תודה רבה על העזרה!

שלום משה על פי הסיפור שלך נשמע כי אין מדובר פה בשברי מאמץ אלא בתופעה שנקראת שין ספלינטס והיא גרורה בפציעה של רקמה רכה . כמובן עדיף להיבדק קלינית אצל פיזיותרפיסט שיעשה אבחנה מבדלת להלן קישור רלוונטי לנושא- https://www.imacs.co.il/shin-splints/ בברכה סאם www.imacs co.ok

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה